• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Hottub met bubbels

Wilt u uw Hot Tub verder uitrusten met een geïntegreerd bubbelsysteem, dan kunnen wij uw Hot Tub standaard uitrusten met 12 Luchtjets.  Het leuke van een houtgestookt bubbelbad voor buiten is dat u niet alleen van de Tub kunt genieten gedurende koudere avonden of wintermaanden, maar ook tijdens de zomerdagen als u eens wilt genieten van een 'verfrissend bewegend bad'.  Een houtgestookte Tub voorzien van bubbels is daarom dubbel genieten !

Hoe werkt een bubbelsysteem ?

De luchtjets worden hierbij in de bankjes gemonteerd ca. 5 cm van de wandzijde en veroorzaken een verticale luchtbeweging in het bad. Middels de aan- en uitknop in de houten bovenrand, is het bubbelsysteem aan- en uit te schakelen. De luchtpomp (400 Watt) is verder volledig geïntegreerd onder de bankjes. Middels een luikje in de zijwand is er toegang tot de pomp gerealiseerd.  Indien gewenst kunnen wij echter de luchtpomp plaatsen in een houten kist die op afstand geplaatst kan worden ter voorkoming van geluidsoverlast. 

Kwaliteit en ervaring....

Wij garanderen dat de Jets lekkagevrij zijn dankzij de unieke ISBJØRN constructie en ervaring opgedaan sinds 2008.  Alle ISBJØRN Hot Tubs worden voor vertrek uitvoerig getest op goede werking en lekkagevrijheid..  Indien gewenst mag u tijdens de produktie en testprocedures meekijken.

Aanvraag offerte ?        Massagejets ?       Online Webshop ?