• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Nieuwe Hottubs in Rijssen

05-03-2018

Beste lezer,

Met het voorjaar in het vizier zijn we weer lekker aan het bouwen geweest voor onze showroom in Rijssen. Elk jaar is het natuurlijk weer de vraag welke modellen willen we het publiek laten zien. Dit jaar hebben we gekozen voor 2 uitgangspunten: a) van voordelig naar duurder, b) zonder whirlpool of met whirlpool. Zal dit verder uitleggen.

a) voordelige en duurdere kuipen als basis..

Ook al kunnen wij wel 300 verschillende hottubs voor u samenstellen, zoveel modellen kunnen wij niet demonsteren in een showroom. Daarom kiezen wij altijd voor verschillende uiteenlopende hottub-kuipen en kachelcombinaties. Zo staan er dit jaar zowel 160, 170 en 180 cm diameter kuipen, zowel met interne als externe kachel. Zelfs een Utenfor kachel (interne kachel, zijdelings te openen en vullen) mag niet ontbreken.

Al deze verschillende modellen kunnen vervolgens nog eens getoond worden als Welltub uitvoering (kunststof randen, kunststof deksels) alsook als ISBJØRN uitvoering (houten randen, andere deksels) met zeer authentieke uitstraling. U mag natuurlijk proefzitten in elke tub, zodat goed kunt afwegen welke diameter het beste bij uw gezinssamenstelling past. Ook komt het regelmatig voor dat wij tijdens uw komst een kuip uit de stelling pakken, en hem samen met u opbouwen.

b)  met of zonder whirlpool....

De ISBJØRN Spa is inmiddels een begrip geworden. Houtgestookte hottubs die zijn voorzien van bubbel- en/of jetsystemen. Dit jaar hebben wij maar liefst 3 verschillende modellen (kuipen in verschillende prijsklassen) in onze showroom staan met geïntegreerde bubbel- of jetsystemen. Bent u dus op zoek naar een houtgestookte buitenspa of - buitenjacuzzi, dan kunnen wij u van dienst zijn in verschillende prijsklassen al vanaf 2895,-- Euro incl. btw. Zo kunnen er sinds kort ook basiskuipen worden uitgevoerd met bubbels of jetstream en een docoratieve uitbouw aan de wandzijde. Dit laatste geeft de dunnere kuip net even meer body en een handig draagplateau. Heb je er iets meer voor over dan is de ISBJØRN 180 cm diameter Ekstern met bubbels, jets en LED verlichting, de eyecatcher. 'Simply the best' immers de kuip is de meest ergonomische in de markt met schuine wanden en brede achterhellende bankjes. Gecombineerd met een 40 kW buitenkachel (hamerslag gecoat) en krachtige massagejets een eersteklas whirlpool waarbij je bij menig buur de wenkbrouwen doet fronsen. 

Natuurlijk zijn wij nog lang niet uitgepraat over ons unieke aanbod en onze passie, maar 2 dingen willen we nog kwijt over een showroom bezoek in Rijssen. Het leuke is dat menig klant bij aanvang vaak gedacht heeft, 'zijn we hier wel goed, is hier de showroom ?' Maar na het bezoek achter de coulizen en aan de productie hal met een grote glimlach weer naar huis gingen. Want dankzij 10 jaar productie ervaring, onze no-nonsense aanpak, en kennis van houtgestookt baden kunnen wij u veel laten zien, en goed adviseren. 

Als allerlaatste bieden wij u nog de gasverwarmde hottub, die een oplossing kan zijn voor diegene de het baden wel ziet zitten, maar misschien problemen voorziet in de buurt wegens rookoverlast. Wij kunnen u de gasheater laten zien en uitleggen hoe deze in grote lijnen werkt. Evt. is een werkende opstelling aan te vragen. Ook hierbij geldt dat wij de gasverwarmde tub in diverse prijsklassen kunnen tonen, al dan niet weer met whirlpool of met inbouwvarianten. 

Nog een maandje en dan is het weer Pasen, wij hopen u dan ook weer te mogen verwelkomen tijdens een van de Open dagen. Heeft u Interesse ? Houdt onze blogs of facebook pagina in de gaten.

gr. Ard

Prijslijsten ?                      Webshop ?                 Terug naar alle blogs..