• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Voordelig genieten

19-02-2018

Beste lezer,

Zo af en toe komen er bij ISBJØRN weer nieuwe modellen uit onze productie die even het vermelden waard zijn.

Voor een goede klant bij Wiesbaden hebben we vorige week een fraaie Torsk kuip (170 cm diameter) mogen omdopen tot een ware houtgestookte buitenspa. De relatief dunnere kuip is voorzien van een geïntegreerd massagesysteem in de wandzijde. Dankzij de 30 kW buitenkachel is deze Tub in zo'n 2 a 2,5 uur op te warmen tot een aangename lichaamstemperatuur van 38 graden Celsius. Uiteraard kan je er een zwaardere kachel op aansluiten als je een nog snellere opwarming wenst.

Daar deze Tub standaard niet de ruimte biedt om de jets en de slangen tussen het hout en kunststof weg te kunnen werken, is er gekozen voor een uitgedijde wandzijde aan de ene kant. Dit geeft de Tub aan de ene kant een robuustere uitstraling, maar aan de andere kant ook een fraaie bedieningspaneel met drankjesplateau. Wij zijn ervan overtuigd dat de klant erg tevreden zal zijn en veel wellness plezier zal ervaren.

Deze Tub of buitenspa is een aanrader voor menig gezin van 4-6 personen die niet alleen wil genieten van hottub wellness (contrast in temperatuur binnen en buiten), maar ook van de masserende waterstralen. De massagestralen kunnen per zitvlak harder of zachter gezet worden. De Tub cq buitenspa is zowel te gebruiken gedurende winter als ook in de zomer.  De prijs van deze buitenspa bedraagt slechts 3495,-- Euro incl. btw maar kan uiteraard verder worden uitgebreid met bubbels, LED verlichting of een complete filterinstallatie.

Terug naar Blogs