• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Goedkope hottub aanbieding

<< Homepage

Onze hottubs zijn van een hoog kwaliteitsnivo dankzij de beste LDPE kunststof binnenkuip (gaan levenslang mee, made in NL), gebruik van Turbo houtkachels met een hoog netto rendement, en een authentieke thermowood uitstraling.  ISBJØRN levert uitsluiting kwaliteits hot tubs die met de grootste zorg worden vervaardigd en alleen de echte ISBJØRN is voorzien van een ISBJØRN brandmerk.

Bent u echter op zoek naar goedkope(re) hottubs voor een kleiner budget dan adviseren wij u de volgende voordelige hottubs :

goedkope-hottub-interne-kachel

Torsk 170 cm interne kachel

Prijs 1795,-- Euro incl. btw compleet

Torsk+ 170 met interne kachel

Prijs : 2395,-- Euro incl. btw compleet

  
 goedkope-hottub-torsk aanbieding-goedkope-hottub-actie

Torsk met 22 kW buitenkachel

1895 Euro incl. btw - compleet

Torsk met 28 kW buitenkachel

2195,-- Euro incl. btw - compleet 

  
goedkope-hottub-torsk-komfyr

Torsk+ met 30 kW buitenkachel

2495,-- incl. btw compleet

Torsk+ met 28 kW komfyr kachel

2695,-- incl. btw compleet

  

Prijzen goedkope hottubs

De vroegere sparren of lariks houten hottubs waren over het algemeen erg voordelig en kocht je voor ca. 1000-2000 Euro. Toch had je maar gedurende korte tijd (ca. 8 jaar) plezier van deze tubs, uitzonderingen natuurlijk daargelaten. Deze houten hottubs altijd open bankjes en vaak rechte wanden waardoor de stooktijden langer waren (meer water opwarmen). Om die reden zijn we als producent later gaan werken met kunststof binnenkuipen, zodat er minder water opgewarmd kon worden en je meer hygiene kon ervaren. Dit had natuurlijk wel ene keerzijde, nl. de prijs

Goedkope kunststof hottubs

Over het algmeen liggen de prijzen van kunststof hottubs iets hoger, omdat de basis van de hottub gevormd wordt door een kunststof binnenkuip. Er zit echter veel kwaliteitsverschil in kunststof binnenkuipen. De goedkopere hottubs van glasfiber of polypropyleen zijn inmiddels ingehaald door de beste LDPE binnenkuipen. LDPE kunststof is het beste omdat het vrijwel niet kan krassen, flexibel taai is en daardoor onbreekbaar, en UV bestendig. Het wordt gemaakt in Nederland en is inmiddels gekopieerd door Scandinavische bedrijven (en niet andersom). Leuke bijkomer is dat het ook nog natuurlijke uitstraling heeft. Om die reden zijn de LDPE kuipen (zoals Welltubs en ISBJØRN hottubs) meestal iets duurder geprijsd, maar daar heeft u dan ook levenslang plezier van !  

Echter om aan de grote vraag te kunnen voldoen hebben wij ook een goedkopere hottub lijn vervaardigd (de Torsk lijn). Dit zijn 170 cm diameter kuipen waarvan de binnenkuip van iets dunner LDPE materiaal is gemaakt. Dit vertaalt zich in een lagere prijs voor u als consument.

  

Afbeelding:  Torsk+ Modellen met dunnere kuipen.

De goedkopere Torsk uitvoeringen met standaard kunststof randen en kunststof deksels, zijn de mees voordelige kunststof hottubs. U kunt deze door ons ook laten voorzien van fraaiere houten randafwerkingen. (Torsk+, zie afbeeldingen hierboven).

Nadelen goedkopere hottubs

Ieder voordeel heeft zijn eigen nadeel zegt men weleens. Zo ook hebben goedkope (-re) hottubs vaak ook wel nadelen. Vaak worden de goedkopere hottubs met lagere rendements kachels geleverd en met dunnere binnenkuipen of zelfs kuipen van inferieure kwaliteit. Nadeel is vaak een langere opstooktijd en minder gebruiksgemak. Wij adviseren u dan ook niet zomaar een hottub via internet te bestellen maar de hottubs eerst te bekijken in een van onze showrooms.  

Voordelige hottub aanbiedingen  

Met enige regelmaat bieden wij opruimingsmodellen aan die voor een leuke prijs weg mogen. Dit kunnen zijn ex showroommodellen danwel inruilmodellen die door ons volledig nagekeken worden voor levering. Schroom niet contact met ons op te nemen of bekijk de volgende rubriek op onze andere website.

Download prijslijst ?        Advies of offerte ?      Online bestellen ?