• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Kunststof hottub

Dankzij de LDPE kunststof binnenkuip koopt u een kunststof hottub voor uw leven met levenslange garantie ! Immers het LDPE kunststof vergaat niet, is flexibel en taai,  en is bovendien UV bestendig.  De binnenkuip is verkrijgbaar in 3 basiskleuren te weten Wit, Beige of Grijs/Antraciet.

Diverse voordelen kunststof hottub

Een tweede belangrijk voordeel van een kunststof hottub is dat u de Hot Tub ook tijdelijk leeg kan laten staan (bv. bij strenge vorst of vakantieperiode). Bij de houten modellen was het verstandiger dit niet te doen omdat na verloop van tijd dan toch lekkages konden ontstaan. Een derde belangrijk voordeel van de ISBJØRN kuip is dat deze qua hoogte, zithoogte en voetenruimte perfect is toegesneden op een gemiddelde gezinssamenstelling van 4-6 personen. Met de ideale hoogte van ca. 105 cm zult u ook in de winter tot over uw schouders omringd worden door het hete water en voldoende beenruimte ervaren

Ergonomische kuip

Verder zijn bij deze binnenkuip alle waarden in een goede balans met elkaar afgestemd zoals hoogte van de kuip, de zithoogte van 35 cm, de breedte van de bankjes, de mate waarin de wanden schuin aflopen en de effectieve beenruimte. De kuip is ergnomisch gevormd waarbij de bankjes een brede zit hebben, met behoud aan voldoende beenruimte.

Diverse soorten kunststof

Er worden momenteel ook kuipen aangeboden van ander materiaal dan LDPE, zoals glasfiber. In tegenstelling tot LDPE dat levenslang mee gaat, zijn dit kuipen die erg onderhevig zijn aan krassen, en gevoelig voor barsten. Wij staan daar niet achter vanwege de vaak beperkte hoogte van deze kuipen (slecht zitcomfort) en het feit dat de kuipen slechts een beperkte levensduur kennen (barsten, breuken, niet UV bestendig etc...).  Kiest u voor kwaliteit, kies dan altijd een LDPE kuip.

 

Prijslijst ?                   Aanvraag offerte ?                 Alleen de kuip ?