• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Kunststof hottub

 

Een kunststof Hottub met optimaal gebruiksgemak

De ISBJØRN kunststof hottub wordt door ons zo gemaakt dat u èn optimale sfeer blijft behouden middels fraaie brede houten randen, èn optimaal gebruiksgemak ervaart tijdens het baden en tijdens het onderhoud.

isbjorn-kunststof-hottub

BEKIJK HIER ONZE MODELLEN

Door middel van de fraaie thermowood houten randen ervaart u nog altijd het 'houten gevoel om u heen'.  Tevens kunt u tussentijds even zitten op de rand die lekker breed aanvoelt. Ook een drankje is er goed op te plaatsen. Tegelijkertijd is uw tub uitgerust met een graniet ogende binnenkuip die natuurlijk aandoet. Deze LDPE kunststof binnenkuip behoort tot de beste ter wereld (taai, onbreekbaar, UV bestendig) en wordt gewoon in Nederland vervaardigd ! Grote voordeel van een kunststof hottub is dat het levenslang meegaat, niet lek gaat, en enorm makkelijk is met schoonmaken.

Kunststof LDPE gaat levenslang mee

Dankzij de LDPE kunststof binnenkuip koopt u een kunststof hottub voor uw leven met levenslange garantie ! Immers het LDPE kunststof vergaat niet, is flexibel en taai,  en is bovendien UV bestendig.  De binnenkuip is verkrijgbaar in grijs antraciet, wit en evt. op aanvraag in een andere kleur.

Voordelen kunststof hottub

Een ander belangrijk voordeel van een kunststof hottub is dat u de Hot Tub ook tijdelijk leeg kan laten staan (bv. bij strenge vorst of vakantieperiode). Bij de houten modellen was het verstandiger dit niet te doen omdat na verloop van tijd dan toch lekkages konden ontstaan. Een derde belangrijk voordeel van de ISBJØRN kuip is dat deze qua hoogte, zithoogte en voetenruimte perfect is toegesneden op een gemiddelde gezinssamenstelling van 4-6 personen. Met de ideale hoogte van ca. 115 cm zult u ook in de winter tot over uw schouders omringd worden door het hete water en voldoende beenruimte ervaren.

kunststof-hottub-binnenkuip

PRIJZEN & MODELLEN ?

Ergonomische binnenkuip

Verder zijn bij deze binnenkuip alle waarden in een goede balans met elkaar afgestemd zoals hoogte van de kuip, de zithoogte van 35 cm, de breedte van de bankjes, de mate waarin de wanden schuin aflopen en de effectieve beenruimte. De kuip is ergnomisch gevormd waarbij de bankjes een brede zit hebben, met behoud aan voldoende beenruimte.

Isolatie kunststof Hot Tub

Al onze kunststof hottubs zijn aan de onderzijde voorzien van schuimisolatie. Hierdoor blijft de warmte behouden en heeft de hottub een stevig draagvlak. Het is een vast gegeven namelijk dat wanneer de tub snel op te warmen is en langer warm blijft, u vaker zult genieten van uw kunststof hottub.

Diverse soorten kunststof hottubs

Er worden momenteel ook kuipen aangeboden van ander materiaal dan LDPE, zoals glasfiber of polypropyleen. In tegenstelling tot LDPE dat levenslang mee gaat, zijn dit kuipen die erg onderhevig zijn aan krassen, osmose en kunnen lasnaden (PP) barsten. Wij staan daar niet achter omdat de kuipen slechts een beperkte levensduur kennen (barsten, breuken, niet UV bestendig, osmose  etc...).  Kiest u voor kwaliteit, kies dan altijd een LDPE kuip.

ldpe-kunststof-kuip-hottub

LDPE kunststof = Low density polyethylene, taai materiaal, onverwoestbaar...

Prijzen kunststof hottubs

De prijzen van een goede kunststof hottub liggen over het algemeen iets hoger dan de traditionele houten hottubs. Dit komt omdat de hottub enerzijds extra voorzien is van een kunststof binnenkuip, maar anderzijds bij ISBJØRN ook zijn uitgerust met alleen de allerbeste kuipen die verkrijgbaar zijn (LDPE). U betaalt dus iets meer, maar daar heeft u vervolgens ook jarenlang plezier van ! Het kunststof vergaat immers niet in onze situatie. Een andere reden waarom onze Tubs doorgaans iets duurder zijn heeft te maken met de fraaie houten randafwerking zodat u nog altijd 'het houten gevoel' ervaart en lekker kunt zitten op de bovenrand. Dit is ook de reden waarom het merendeel van onze klanten die aanvankelijk een goedkopere Tub wilden kopen met een kunststof randafwerking, vrijwel allemaal een èchte ISBJØRN kiezen. Zien is kopen dus.

hottub-kunststof-binnenkuip

U koopt rechtstreeks af fabriek in NL

Alle ISBJØRN Hottubs worden in Nederland vervaardigd, en vanuit Nederland met eigen chauffeurs naar de klant geleverd. U betaalt dus geen hoge kosten uit Scandinavie of de Baltische Staten. Daar wij onze kwaliteitsborging zeer serieus nemen, hebben wij vrijwel alles in eigen hand. Wilt u eens meekijken in de productie hoe wij onze kunststof hottubs vervaardigen ? Dan bent u van harte uitgenodigd, belt u vooraf even met het algemene nummer : 0633051666.

Verkooppunten in Nederland

Wilt u een kwaliteits kunststof hottub kopen, bezoek dan eerst een verkooppunt met een van onze showmodellen. U kunt dan even proefzitten in een hottub, en de tub van top tot teen bekijken. Belangrijker echter nog zal onze verkoopadviseur bekijken welk type Hottub het beste past bij uw eigen wensen, zodat u echt plezier gaat beleven van uw kunststof hottub. 

hottub-showrooms-nederland

 Telefoon:Bezoekadres :
   
Algemeen :    0031 - (0)633051666  Rosbayerweg 105, 1521 RW Wormerveer
   
Joure :         0031 - (0) 513 414003  Marconieweg 13, 8501 XM  in Joure
   
Wormerveer :    0031 - (0)6 33051666‬Rosbayerweg 105, 1521 RW in Wormerveer
   
Breda :0031 - (0)6 18971184Begijneweide 5, 4891 TR in Rijsbergen
   
Achterhoek :0031 - (0)6 22798972Akkermansbeekweg 17, 7061 ZA, Ter Borg
   
   
   

Belt u voorafgaand aan uw bezoek even met ons verkooppunt of er iemand aanwezig is.

Galerij

Verkooppunten in Nederland 

Prijslijst ?                   Aanvraag offerte ?                 Alleen de kuip ?