• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Hottub isolatie en afdekking

Eenmaal wanneer u de Hot Tub heeft opgewarmd tot een aangename lichaamstemperatuur dan is het tijd om echt te genieten. Echter ook de dagen direct daarna wilt u waarschijnlijk wel gebruik maken van uw Hot Tub. Van belang is om dan de verkregen warmte zoveel mogelijk te kunnen behouden.  Dat kan vooral met een goed afdekking, immers warmte stijgt. De warmte kan in dat geval behouden worden door enerzijds goede isolatie van de Tub zelf, anderzijds door een goede isolerende afdekking.

Soorten afdekkingen

ISBJØRN heeft er voor gekozen om al.zijn Hot Tubs standaard goed te isoleren, dat wil zeggen dat de kunststof bankjes geisoleerd worden, de bodem alsook geheel rondom de Hot Tub. Hierdoor wordt de verkegen warmte langer behouden en kunt u de dagen direct erna sneller 'tubben'.

Afgezien van de basisisolatie is een goede afdekking van belang om de warmte te kunnen behouden.  Wij kunnen elke ISBJØRN leveren met 3 verschillende deksels :

  1. Houten deksels van thermowood, 2 delig ;
  2. Kunststof deksel van LDPE, 1 delig (alleen bij 160 extern) - gratis; (nadelig is dat je deze deksel altijd met 2 personen van de hottub moet halen)
  3. Kunststof (polypropyleen deksels 2 delig in kleur zwart - evt. met extra isolatie aan de onderzijde;
  4. Sky leder cover 10 cm dik in kleur zwart, antraciet of donkerbruin.

 

Prijzen ?