• 1026-title
 • 1090-title
 • 1089-title
 • 1062-title

Zelf hot tub bouwen of maken ?

Wilt u zelf een hottub maken of bouwen ?  Ook dan kunnen wij wellicht iets voor u betekenen. Als fabrikant kunnen wij u diverse losse onderdelen leveren of in de vorm van een bouwpakket. Wij leveren zoal  :

 • kunststof binnenkuipen van LDPE;
 • isoloatieringen;
 • binnen- of buitenkachels;
 • losse onderdelen mbt aansluiten;
 • afdekkingen;
 • houten randen;
 • trapjes;
 • trapleuningen (RVS);
 • filtersystemen ;

Gaat u zelf een hottub maken of bouwen, laat ons even weten wat u zoekt en wij sturen u vrijblijvend een offerte en aanvullend advies.

De hottub binnenkuip, kuipen

kunststof-hottub-kuip

Klik hier voor meer informatie over deze LDPE kuipen

Wilt u uw eigen hottub maken met onze kuip als basis dan kan dat natuurlijk altijd. Al vanaf 695,-- Euro incl. btw kunnen wij LDPE kuipen leveren in de kleuren wit of grijs antraciet. Staart u zich bij de aanschaf niet altijd blind op lage kuipprijzen, maar bekijk vooraf de verschillen. Een LDPE kuip kan niet vergeleken worden met andere materialen zoals PP (lasnaden), glasfiber (krasgevoelig, osmose) of HDPE .

Ten tweede zijn onze kuipen los verkrijgbaar, wilt echter een Hot Tub inbouwen dan heeft u waaschijnlijk ook nog een isolatiering nodig onder de bankjes. Deze zijn uiteraard ook los verkrijgbaar bij ons.

Afdekkingen voor een Hot Tub

  hottub-deksel-afdekking

Houten of kunststof afdekkingen, soms op maat

Heeft u reeds een bestaande hottub en is uw deksel aan vervanging toe of wilt u zelf een hottub bouwen of maken ?  Dan kunnen wij u wellicht van dienst zijn. Wij leveren diverse afdekkingen voor houtgestookte hottubs en kunnen die zonodig op maat maken. U heeft de keuze uit een houten deksel van thermowood, kunststof deksel of kunstlederen deksel.  Wilt u een deksel bij ons bestellen, stuur dan altijd een foto mee van uw Hot tub. Wij kunnen dan pas aangeven of wij een oplossing kunnen bieden of niet. Hierna de keuzemogelijkheden:

Thermowood houtdelen

houten-delen-hottub  

Houten onderdelen zoals randen, draagplateaus..

Daar wij onze ISBJØRN Hot Tubs zelf samenstellen, kunnen wij u diverse delen in thermowood leveren. Zo kunnen wij op maat thermowood trappen leveren, zitverhogingen, drankjesplateaus , plankensets voor aftimmering rondom uw hot tub, houten randen voor uw tub, deksels. Wij denken graag mee met uw tuinproject. Voor tuinideeën kunt u ook de pagina voor inbouwafwerking terecht. Wellicht geeft dit nieuwe inspiratie voor uw wellness tuin.

Hottub kachels

hottub-kachel-kopen  hottub-buitenkachel-extern

Interne- en externe kachels los leverbaar.

Onze hottubs zijn stuk voor stuk uitgevoerd met krachtige houtkachels met een hoog netto rendement varierend van 30-45 kW. Zo leveren wij 30 kW aluminium binnenkachels, alsook 40 kW buitenkachel (hamerslag gecoat).  Wilt u de buitenkachel daarbij ook nog eens leuk integreren met uw terras dan leveren wij ook nog een cylindrische houtkachel met glazen venster. Overweegt u een losse buitenkachel bij ons te bestellen realiseer dan dat niet elke buitenkachel op iedere Hot tub zal passen. Bij een buitenkachel is het belangrijk dat de kacheldoorvoeren in uw eigen Hot tub zijn afgestemd op de hoogte van de doorvoeren in de kachel. Zo mag de bovenste doorvoer in uw Hot Tub niet lager zijn dan deze van de nieuwe kachel. Heeft u twijfels hierover laat u vooraf goed adviseren. 

Trapleuningen

Wij hebben voor onze ISBJØRN lijn eigen RVS trapleuningen laten ontwikkelen zoals u elders op de website kunt bekijken. Deze kunt u ook los bij ons bestellen via een mailtje. Ook zijn er evt. zwembadtrapleuningen verkrijgbaar met antislip, deze kunnen leuk gecombineerd worden met inbouwhottubs. 

Vraag of offerte ?