• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Hottub kopen

<< Homepage

hottub-interne-kachel

U wilt een Hottub kopen ?

U overweegt een hottub of hottube te kopen van goede kwaliteit ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet worden in Rijssen alleen de beste LDPE kunststof binnenkuipen vervaardigd, ook kunnen wij u op basis bijna 10 jaar ervaring met Scandinavische- en Baltische hottube modellen, adviseren over de verschillen. In deze rubriek zullen wij ingaan op de verschillen tussen kunststof hottubs met een binnenkachel en buitenkachel, verschil in basis kuipen, eventuele inbouwmogelijkheden etc.

hottub-kopen-hot-tub

Hottub met beste kunststof binnenkuip (LDPE)

Er zijn verschillende kunststof hottubs op de markt met verschillende soorten kuipen als basis. ISBJØRN heeft voor alleen de allerbeste binnenkuip gekozen. LDPE kunststof kuipen die levenslang meegaan, schuine wanden hebben en een goede (zit-) hoogte kennen. Hierdoor zult u later tijdens het baden met de schouders onder water kunt zitten en eveneens voldoende beenruimte overhouden. Dat kan niet van alle hottub kuipen gezegd worden. Wist u dat LDPE flexibel en zeer taai materiaal is ? dat het niet kan breken en levenslang mee zal gaan ? Wij laten u de verschillen graag zien tijdens een bezoek aan een van onze verkooppunten. 

hot-tub-interne-kachel  

Koop een hottub met goede kachel

Wij nemen graag de tijd voor u om een geschikte hottub te kopen met de juiste houtkachel (30-40 kW) die past bij uw behoefte. Wij leveren hottubs met binnenkachels, buitenkachels en zelfs combinatievarianten daarvan zoals de binnenkachel die vanuit de zijwand te openen is. Ook bestaat de mogelijkheid om een houtkachel extra te voorzien van een glazen venster voor nog meer sfeer bij uw terras. Laat u goed adviseren, want elke kachel heeft zowel zijn eigen voordelen als nadelen.

Staande hottub of inbouw hottube kopen?

Van oudsher stonden de houtgestookte hottubs op tegels of een terras, en had u een leuk uitzicht over uw tuin, vijver of land. In sommige gevallen kan een hottub dan best wel aanwezig zijn, en biedt deze onvoldoende privacy. Om die reden heeft de bouw van (gedeeltelijke-) inbouw hottubs bij ons een vlucht genomen. Dankzij kleinschalige productie kunnen we aan vrijwel alle wensen voldoen door maatwerk te bieden. Wij bekijken graag, voordat u een hottube gaat kopen, uw tuinplannen vooraf, houden rekening met posities voor de afvoer en filter, inbouwdiepte, whirlpoolmogelijkheden  etc..   

inbouw-hottub-in-terras

Een Hottub met bubbels of jets kopen....?

Dankzij investering in know how en bijna 10 jaar ervaring met kunnen wij kwaliteits hottubs leveren die zijn voorzien van bubbel- en masagejetsystemen. Genieten van 2 werelden in 1 waarbij 100% lekkagevrij - garantie ! Wij spreken in feite over de houtgestookte buitenspa, of houten jacuzzi. De verschillen tussen een electrische buitenspa of jacuzzi en een  houtgestookte hottub zijn de laatste jaren veel kleiner geworden. Dit komt omdat ook de houtgestookte buitenspa tegenwoordig sneller warm is te krijgen, en langer warm te houden is. Dit heeft alles te maken met betere houtkachels, beter geïsoleerde tubs en afdekmogelijkheden.  Ook hierbij zullen wij uw tuinplannen als basis nemen en de aansluitingen en zitvlakken zo creëren dat u straks optimaal kunt genieten.

massagejets in werking isbjorn

Hottub kopen ? Nu ook voor stedelijke omgeving...

U kunt pas echt genieten als ook de buurt waarin u woont achter uw aankoopbeslissing staat. Levert een houtgestookte Hottub echter rookoverlast voor uw buren op dan kan dit een grote stempel drukken op uw wellnessgenot. De electrische buitenspa is natuurlijk een alternatief maar moet eigenlijk altijd aan staan, met als gevolg een hoge stroomrekening. Met de gasverwarmde hottub kunt u echter ook af en toe van een hottub genieten in een stedelijke omgeving. Geen rookoverlast, geen hoge stroomrekening, weinig onderhoud. 

gasverwarming hottub  sfeer gasverwarmde hottub  hottub met gasverwarming buiten  

Eigen productie hottubs met 10 jaar ervaring...

Kies voor kwaliteit van eigen bodem en kies voor een leverancier met 10 jaar ervaring geheel en alleen gespecialiseerd in houtgestookte buitenbaden. Bekijk eens onze fotogalerij met vele bijdragen van tevreden klanten of ingezonden hottub ervaringen.

Hottub kopen, en dan ?...

U weet inmiddels welke hottub u wilt kopen? Dan kunt u deze op 2 manieren bij ons bestellen.

  1. Over het algemeen raden wij u aan om dan eerst een offerte aan te vragen via de menubutton "VRAAG OF OFFERTE ?" . U ontvangt dan binnen 24 uur onze offerte of concept orderbevestiging. Leest u deze altijd aandachtig en controleert u deze vooraf op juistheid en volledigheid. Gaat u accoord met de offerte stuur dan uw accoord even door per email, of bel even 06-17046602.  U ontvangt daarna onze definitieve orderbevestiging met verzoek tot het doen van een aanbetaling. Voordeel van deze methode is dat wij u tijdens het bestelproces nog kunnen wijzen op details of zaken die in uw situatie van belang zouden kunnen zijn;
  2. U kunt uiteraard ook Online een hottub bestellen via onze webshop. Dit wordt vaak gedaan voor de eenvoudiger standaard modellen. In deze situatie ontvangt u geen offerte, maar direct een orderbevestiging.  Zodra wij dan de aanbetaling ontvangen hebben, zullen wij kort daarna overleggen met u inzake de leverdatum.

landkaart nederland showrooms isbjorn

Bezoek een van onze showrooms

Prijzen ?             Adviesaanvraag ?           Showrooms ?          Houtgestookte buitenspa