• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Product

 

Hottub kopen

u wilt een hot tub kopen ?


Wilt u een hottub kopen en horen hoe wij deze maken voor u, bezoek dan eens onze showroom in Wormerveer. Onze werkplaats is dichtbij onze showroom. Voordeel hiervan is dat alle Hottubs binnen afzienbare tijd klaar gemaakt worden en bij u in de tuin geleverd kunnen worden. Met meer dan 10 jaar ervaring met merken van diverse makelij denken wij u goed te kunnen adviseren als u een hottub wilt kopen.

Van belang bij de aankoop is om stil te staan bij :

  • de kwaliteit van de binnenkuip;
  • met hoeveel personen wilt u gebruik maken van de hottub?;
  • de keuze interne- of externe kachel;
  • staande- of inbouw /gedeeltelijke inbouw hottub;
  • filter noodzakelijk ?;
  • hottub met bubbelsysteem ?;
  • houtgestookt of elektrisch (bijverwarming)?

Een Hottub kopen bij een van onze verkooppunten

Wij hebben diverse showmodellen voor u klaar staan bij verschillende verkooppunten in Nederland, Belgie en Duitsland. Maak vooraf even een afspraak en onze adviseurs kunnen u verder helpen als u een hottub wilt kopen. Onze verkooppunten bevinden zich in Joure, Wormerveer, Terborg en Rijsbergen. Nadat u onze modellen heeft kunnen bekijken bij u in de buurt, kunt u vaak alle resterende vragen stellen via info@isbjorn.eu welke dagelijks worden beantwoord en verwerkt. U ontvangt dan een offerte of orderbevestiging op maat van ons.

Bezoek een van onze verkooppunten ..

 Telefoon:Bezoekadres :
   
Algemeen :    0031-(0) 6 33051666Rosbayerweg 105, 1521 RW Wormerveer
   
Joure :         0031 - (0) 513 414003  Marconieweg 13, 8501 XM in Joure
   
Wormerveer :    0031 - (0) 6 33051666‬Rosbayerweg 105, 1521 RW in Wormerveer
   
Breda :  0031 - (0)6 18971184Begijneweide 5, 4891 TR in Rijsbergen
   
Terborg:  0031- (0)315641949 Akkermansbeekweg 17, 7061 ZA Terborg
   

Belt u voorafgaand aan uw bezoek even met ons verkooppunt of er iemand aanwezig is. Iedere dealer heeft een eigen agenda en openingstijden.

Hottub kopen bij ISBJØRN Hot Tubs

Een Hottub kopen bij ISBJØRN biedt u verschillende voordelen.  Zo leveren wij elke Hottub doorgaans op orderbasis, hetgeen betekent dat wij altijd rekening houden met uw eigen tuinsituatie (aansluitingen filter, afvoer, posities jets). Binnen enkele weken is uw Tub vaak al klaar en kan deze in uw tuin op maat worden geleverd. Dankzij deze kleinschalige productie zijn wij sterk in (gedeeltelijke-) inbouwmodellen en Hottubs met een bubbelsysteem.

Hottub kopen met binnenkuip....

Inmiddels kan je verschillende kunststof  hottubs kopen. Belangrijk is dat u de verschillen tussen de binnenkuipen weet, daar niet elke binnenkuip levenslang meegaat. Een LDPE binnenkuip gaat echter levenslang mee, daar LDPE bestaat uit onverwoestbaar flexibel materiaal. Al onze Hottubs zijn voorzien van een LDPE kunststof binnenkuip. Ook deze binnenkuipen produceren wij in eigen beheer.

Hottub met binnen- of buitenkachel ?

In tweede aanleg is de keuze of u een hottub met een interne- of externe kachel wenst van belang. De hottub met binnenkachel geeft over het algemeen meer sfeer tijdens het baden. De hottub met buitenkachel kent echter meer practische voordelen zoals minder schoonmaak. U kunt bij ons zowel een Hottub met binnen- als buitenkachel kopen.

hottub-met-buitenkachel

PRIJZEN & MODELLEN ?

Inbouw- of staande hottub kopen ?

De meeste hottubs die worden geleverd zijn staande modellen, u kunt deze vaak zo op tegels of grind plaatsen. Een nieuwe trend zijn echter de gedeeltelijk inbouw varianten, cq. inbouw of ingraaf hottubs. Voordeel hiervan zijn dat u meer privacy heeft tijdens het baden, en bovendien de hottub leuk kunt integreren met uw terras. Hoe lijkt het u om vanaf uw zithoek of terras over het verlichte water te kunnen kijken ?

Direct een filter kopen ?

Niet altijd is een filter direct noodzakelijk bij aanschaf van een hottub. Al onze Hottubs zijn echter al wel standaard voorzien van 2 filteraansluitingen. Wilt u het eerst eens aanzien met vullen en verversen dan kan dat. U kunt dan altijd nog een (degelijke-) filterinstallatie aansluiten op uw Hot Tub.  Meer informatie over onze filterinstallaties treft u aan in de rubriek Opties en accessoires.

Hottub kopen met bubbels .....

Wilt u ook in de zomer eens lekker kunnen uitblazen van de hitte in uw hottub, onder genot van bubbels?  Dan kunnen wij onze Hot Tubs eveneens uitrusten met een luchtbubbelsysteem, geheel geïntegreerd. Al 10 jaar maken wij degelijke en betrouwbare whirlpoolsystemen. Veel klanten geven aan dat een bubbel wel degelijk iets toevoegt aan een Hottub. Je kan niet alleen op traditionele manier genieten van een hete Hottub, maar ook tijdens warme zomerdagen genieten van een iets lauwer bubbelbad. Genieten dus in zomer èn winter !

hottub-met-jetstreams  jetstream-in-hottub

Galerij

Showrooms ?                    Prijzen en Modellen ?