• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Hottub kopen ?

U overweegt een kunststof hottub of hot tub te kopen van goede kwaliteit ? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet worden in Rijssen alleen de beste LDPE kunststof binnenkuipen vervaardigd, ook kunnen wij u op basis bijna 10 jaar ervaring met Scandinavische- en Baltische modellen, adviseren over de verschillen. In deze rubriek zullen wij ingaan op de verschillen tussen kunststof hottubs met een binnenkachel en buitenkachel, verschil in basis kuipen, eventuele inbouwmogelijkheden etc.

Kunststof binnenkuipen

Er zijn verschillende kunststof hottubs op de markt met verschillende soorten kuipen als basis. In Rijssen hebben wij voor degelijkheid en comfort gekozen. LDPE kunststof kuipen die levenslang meegaan, schuine wanden hebben en een goede (zit-) hoogte kennen. Hierdoor zult u later tijdens het baden met de schouders onder water kunt zitten en eveneens voldoende beenruimte overhouden. Dat kan niet van alle kuipen gezegd worden. Wij laten u de verschillen graag zien tijdens een bezoek aan een van onze verkooppunten.

Houtkachels

Wij nemen graag de tijd voor u om een geschikte hottub te vinden met de juiste houtkachel die past bij uw behoefte. Wij leveren hottubs met binnenkachels, buitenkachels en zelfs combinatievarianten daarvan zoals de binnenkachel die vanuit de zijwand te openen is. Ook bestaat de mogelijkheid om een houtkachel extra te voorzien van een glazen venster voor nog meer sfeer bij uw terras. Laat u goed adviseren, want elke kachel heeft zowel zijn eigen voordelen als nadelen. 

Staande modellen of toch inbouw ?

Van oudsher stonden de houtgestookte hottubs op tegels of een terras, en had u een leuk uitzicht over uw tuin, vijver of land. In sommige gevallen kan een hottub dan best wel aanwezig zijn, en biedt deze onvoldoende privacy. Om die reden heeft de bouw van (gedeeltelijke-) inbouw hottubs bij ons een vlucht genomen. Dankzij kleinschalige productie in Rijssen kunnen we aan vrijwel alle wensen voldoen door maatwerk te bieden. Wij bekijken graag, voordat u een hottub gaat kopen, uw tuinplannen vooraf, houden rekening met posities voor de afvoer en filter, inbouwdiepte etc..  

Een Hottub met bubbels of jets....?

Dankzij investering in know how en bijna 10 jaar ervaring met kunnen wij kwaliteits hottubs leveren die zijn voorzien van bubbel- en masagejetsystemen. Genieten van 2 werelden in 1 waarbij 100% lekkagevrij - garantie ! Ook hierbij zullen wij uw tuinplannen als basis nemen en de aansluitingen en zitvlakken zo creëren dat u straks optimaal kunt genieten.

Hottubs, ook voor stedelijke omgeving ?

U kunt pas echt genieten als ook de buurt waarin u woont achter uw aankoopbeslissing staat. Levert een Hottub echter rookoverlast voor uw buren op dan kan dit een grote stempel drukken op uw wellnessgenot. De electrische buitenspa is natuurlijk een alternatief maar moet eigenlijk altijd aan staan, met als gevolg een hoge stroomrekening. Met de gasverwarmde hottub kunt u echter ook af en toe van een hottub genieten in een stedelijke omgeving. Geen rookoverlast, geen hoge stroomrekening, weinig onderhoud....

Eigen productie met bijna 10 jaar ervaring...

Kies voor kwaliteit van eigen bodem en kies voor een leverancier met jarenlange ervaring geheel en alleen gespecialiseerd in houtgestookte buitenbaden. Bekijk eens onze fotogalerij met vele bijdragen van tevreden klanten of ingezonden hottub ervaringen.

Prijzen ?             Adviesaanvraag ?           Showroooms ?