• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Prive sauna

Heeft u een prive sauna bij huis en wilt u uw wellness paradijs uitbreiden met een koud dompelbad of Hot Tub dan houden wij ons zeker aanbevolen. Met enige regelmaat ontvangen wij aanvragen met de vraag of wij ook koude dompelbaden leveren, of Hot Tubs die ook als koud dompelbad te gebruiken zijn.

Prive sauna en koud dompelbad

Steeds meer liefhebbers van een hete sauna willen een eigen prive sauna bij huis, met alle gemakken van dien. Een koud dompelbad mag dan zeker niet ontbreken. Deze zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar zoals een kleine ronde houten dompelton vervaardigd uit duurzame houtsoorten. Daarnaast zijn er inbouw varianten leverbaar met inlooptrap zoals je vaak aantreft bij publieke gelegenheden. 

Aan de vraag naar inbouw dompelbaden kunnen wij ook zeker voorzien dankzij de beste LDPE kunststof binnenkuipen. Deze worden door ons gedeeltelijk voorzien van thermowood omkleding, dubbele isolatie onder en rondom en een fraaie RVS trap. Met een inbouw dompelbad van ISBJØRN zult u een echte wellness beleving ervaren. Eenmaal de hete sauna verlatend kunt u langzaam het koude bad betreden en voelt u zich in een koud bad weer geheel herboren.

Sauna en houtgestookte Hot Tub

De combinatie van een prive sauna en een houtgestookte Hot Tub bestaat al enige tijd. Geniet je bij een hete sauna vooral van de rust en de enorme warmte, en kom je daarbij helemaal tot je zelf, zo kan je met een houtgestookte Hot Tub op een andere manier van wellness genieten. In de Hot Tub geniet je vaak van de openbare ruimte, de sterren aan de hemel, het contrast tussen het hete water en de koude buitentemperatuur. Ook is de houtgestookte Hot Tub in vergelijk met de sauna veel meer een groepsactiviteit waarbij je lekker kunt bijpraten. De combinatie van een prive sauna en een houtgestookte Hot tub is daarom zeer aan te bevelen.

Whirlpool en sauna

Een andere combinatie welke bij een prive sauna zeer is aan te bevelen is een bad voorzien met whirlpoolelementen als een bubbelsysteem of massagestralen. Zo kan je bijvoorbeeld in de sauna genieten van de hitte en goed uitzweten, zo kan je buiten lekker bijkomen van een lauwer bad en bewegend water. Je kan daarbij kiezen uit bubbels die het hele bad doen bewegen door verticale luchtbubbels, anderzijds kan je gaan voor de massagestralen die uit de wandzijde komen. Je kan ook hierbij op een andere manier genieten van wellness.

Prijzen en Modellen  ?             Zandfilter ?           Vraag of Offerte ?