• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Jacuzzi buiten (houtgestookt)

ONLINE WEBSHOP >>

Jacuzzi-buiten-Utenfor  Buiten-jacuzzi-buitenkachel-isbjorn jacuzzi-buiten-inbouw-isbjorn

Jacuzzi voor buiten kopen ?

Het verschil tussen de jacuzzi voor buiten en de houtgestookte hottub is de laatste jaren kleiner geworden. Dit komt omdat de houtgestookte baden tegenwoordig sneller op te warmen zijn (krachtiger kachels), langer de verkregen warmte kunnen behouden door beter isolatie. Tevens kunnen de houtgestookte hottubs met LDPE kunststof binennkuipen worden voorzien van krachtige massagestralen, luchtjets en LED verlichting. Hierdoor is de houtgestookte buiten jacuzzi (ISBJØRN Spa) een feit geworden.

Onderscheid ISBJØRN buiten jacuzzi ?

De ISBJØRN SPA verschilt in die zin met de buitenjacuzzi dat deze wordt opgewarmd met een houtkachel. Dit in tegensteling tot de electrisch opgewarmde jacuzzi. U moet er dus wel eerst 2 uur voor gaan stoken. Maar dank kunt u ook genieten van 2 werelden in 1. Dat wil zeggen u geniet  van een knapperend vuurtje, de uitstraling van warm thermowood hout rondom. Een sfeervol gebeuren. Tegelijkertijd kunt u genieten van bewegend water en krachtige masserende jets. Genieten dus in zomer en winter. Laatste niet onbelangrijk voordeel van de ISBJØRN buiten jacuzzi is dat u een forse energierekening kunt besparen. 

Hoe werkt de jacuzzi voor buiten ?

De ISBJØRN SPA is een houtgestookte jacuzzie voor buiten. Het is een houtgestookte Hot tub voorzien van geïntegreerde massagejets. U kunt hierbij kiezen uit verschillende pakketten bijvoorbeeld 2 zitvlakken met elk 4 jets (totaal 8), 3 zitvlakken met 3 rugjets (totaal 9), 4 zitvlakken met 3 jets (totaal 12 jets). U zult in het bad dus krachtige waterstralen voelen op uw rug die een masserend gevoel geven. De rugjets worden aangedreven door een krachtige waterpomp (minimaal 1500 Watt) die het water via een verdeler door de jets heen blazen. Middels draaiknoppen in de bovenrand kunt u vervolgens de kracht van de jets per zitlvlak besturen door er meer lucht aan toe te voegen. De water stralen zien er dan witter uit. U heeft hier geen krachtstroom voor nodig, het systeem werkt op gewoon 220 V. 

jacuzzi-buiten-isbjorn

Soorten en modellen ?

De ISBJØRN SPA kan in verschillende uitvoeringen worden geleverd. Wij kunnen staande modellen leveren maar ook inbouw jacuzzi's leveren. Beide op zich weer leverbaar met of een interne- of externe kachel. In onze webshop treft u een aantal varianten aan in verschillende prijsklassen. 

Een jacuzzi voor buiten op maat

De ISBJØRN SPA is dus op maat leverbaar geheel naar uw eigen wensen. Dit betekent indien u dat wenst, wij de Tub geheel kunnen aanpassen naar uw terras en tuinsituatie. Wij maken dan een schets voor u en zullen dan uitgaan van een ideale wellnesssituatie waarbij de jets op de juiste plek zitten om optimaal te kunnen genieten, de afvoer en de filterdoorvoeren zo gemaakt worden zodat ze het minst in het zit zijn, de jets zo zijn gepositioneerd zodat u er optimaal van kunt genieten (denk bv. aan lange en kleine personen), de aansluitingen voor een evt. techniekkist op een logische positie zijn gemonteerd. Is de interesse gewekt voor een dergelijke luxe whirlpool of  jacuzzi voor buiten, kom dan naar een showroom en neem een schets van uw tuin mee of evt. fotos.

De ISBJØRN Spa, voor wie geschikt ?

De ISBJØRN Spa is geschikt voor diegene die kan genieten van het comfort en genot van een buiten jacuzzi, maar anderzijds kan genieten van hout stoken en een knapperend vuurtje. Heeft u er geen moeite mee om vooraf 1,5-2 uur te moeten stoken, dan is de ISBJØRN Spa voor u een goede keuze. Wilt u echter niet hoeven te wachten voordat u het bad in kunt, dan kunt u beter een electrisch verwarmd bad kopen.

Leverbaar al vanaf 3495,-- Euro incl. btw

Wij leveren de ISBJØRN Spa in vele varianten dankzij eigen kleinschalige productie waarbij veel naar klantenwens wordt gerealiseerd. Zo kunt u een ISBJØRN Spa kopen met een interne of externe kachel (kachel binnen of buiten het bad), maar ook inbouw varianten die gedeeltelijk verzonken worden in uw terras of aarde. 

     

    

Vele varianten zijn mogelijk middels eigen productie...

Een jacuzzi kopen voor buiten 

Wilt u mogelijk een jacuzzi voor buiten met houtkachel kopen, dan zijn er veel verschillende varianten leverbaar al vanaf 2895,-- euro incl. btw. Laat u echter vooraf goed informeren welk model het beste bij uw persoonlijke behoefte en tuinsituatie past. De belangrijkste vragen die wij bij een gesprek door zullen nemen zijn 1) voor hoeveel personen zoekt u een bad, 2) staand bad, of bad ingraven ?, 3) kachel in het bad, of kachel buiten het bad, of tussenvariant ?. Aan de hand van de antwoorden op deze vragen kunnen wij u modellen aanbieden (op maat) in verschillende prijsklassen. 

Privé Wellness in eigen tuin

Heerlijk kunnen genieten in eigen tuin van een privé wellness ? Het kan met een ISBJØRN Spa. Wij kunnen elke denkbare tub voor u maken met bubbels, jets of sfeervolle LED verlichting. Tezamen met uw sauna, leuke ligbedden, vuurschalen, zitkuil, terrashaard of terrasoverkapping kunnen leuke resultaten gecreëerd worden. Wilt u uw eigen Wellness tuin maken voor een heerlijk wellness weekend, dan komen wij graag in gesprek met u. Neem uw tuinfoto's en tekeningen mee, en we gaan er samen iets moois van maken.

Technische gegevens 

ItemWaarde / Mogelijkheden

Maximaal aantal jets op 1 pomp

Mogelijke verdeling aantal jets :

- 2 zitvlakken

- 3 zitvlakken

- 4 zitvlakken

Merk pomp :

Plaatsing pomp bij staande Hot Tubs

Plaatsing pomp bij inbouw Hot Tubs

Capaciteit pomp (staand tot en met 8 jets)

Capaciteit pomp (inbouw en staand 10 jets of meer):

Qmax:

Hoogte max. 

Max. watertemperatuur 

12

.

2 x 6 jets, 2 x 5 jets, 2 x 4 jets

3 x 2 jets, 3 x 3 jets, 3 x 4 jets

4 x 3 jets, 4 x 2 jets

Whirlpool Bath pump LX - TDA 200

Onder de geisoleerde bankjes

In een houten techniekkist

1,5 HP

1,5 kW (2,0 HP) , 220 V

450 liter per minuut

16 meter

50 graden Celsius

Waar kan je de ISBJØRN SPA bekijken ?

Wij hebben showrooms in Joure, Rijssen, Nuenen en Wormerveer in Nederland, en in Herentals in Belgie. U bent van harte welkom om onze houtgestookte buiten jacuzzi aldaar te bekijken. 

Meer productinformatie ?          Prijzen ?