• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Dompelbad voor uw prive sauna ?

ONLINE WEBSHOP >>

Heeft u een sauna of prive sauna en wilt u er een dompelbad of dompelton bij om lekker af te koelen ? Bekijk dan onze dompelbaden eens. Wij leveren ruime 160 cm of 180 cm diameter dompelbaden met ronde zit met een fraaie RVS trapleuning. Onze dompelbaden zijn leverbaar met of zonder houten randen, en in de binnenkleur wit of grijs / antraciet.

We kunnen gewoon losse kuipen leveren, maar ook geheel rondom geïsoleerd. Of wat dacht u van een gedeeltelijk ingebouwd dompelbad met zwembadtrap. Het leuke van deze dompelbaden is dat ze standaard al voorzien worden van filterdoorvoeren. 

Prijzen kale binnenkuipen vanaf 695,-- Euro 


Van 'Cold Tub' naar 'Hot Tub' ?

De wellnessmarkt is in beweging, zo krijgen wij af en toe de vraag of we ook dompelbaden kunnen leveren voor uw sauna. Zoals hierboven uiteengezet kunnen we deze leveren met fraaie inlooptrappen etc. De stap om van het dompelbad (de Cold Tub) vervolgens een Hot Tub te maken is dan niet zo groot meer. Wij kunnen elke dompelbad voorzien van doorvoeren waar u in de toekomst altijd nog een kachel of gasheater kunt aansluiten.

hottub-ingraven-dompelbad

Dompelbad en tevens Hot Tub.

Vraag of Offerte ?         Online bestellen ?     Binnenkuipen ?