• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Buitenspa houtgestookt kopen ?

Als laatste maar meest verkochte optie kunnen wij u geïntegreerde massagejets aanbieden in een houtgestookte of gasverwarmde hottub. In feite spreken al over de houtgestookte buitenspa.

Hoe werkt een massagejetsysteem ?

Vanuit 8, 10 of 12 venturyjets die in de zijwand worden gemonteerd, wordt er tegelijkertijd water en lucht horizontaal het bad in gespoten. In principe bestaat het hoofdsysteem uit een krachtige waterpomp die water aanzuigt uit het bad en via de jets in de zijwand terugblaasd in het bad. Door de hieruit ontstane stroomkracht van het water wordt er via de bedieningsknoppen in de bovenrand lucht aangezogen en eveneens via de zelfde jets het bad ingeblazen. U kunt dan ook tijdens het baden de kracht van de jets per zitvlak afzonderlijk reguleren

Het aantal zitvlakken met jets en de verdeling en posities van de jets kunt u zelf bepalen en aan ons doorgeven, bijvoorbeeld 2, 3 of 4 zitvlakken. Vanuit het bad zijn de jets kwa richting te wijzigen. Door de kracht van de jets ontstaat een masserende werking die doet denken aan een buitenspa...

Het totaalpakket bestaat uit een circulatiepomp (1500-2000 Watt !) die wederom geheel geïntegreerd onder de bankjes wordt geplaatst bij staande modellen, of in een houten kist  bij inbouwmodellen. Middels de in de houten bovenrand geplaatste aan en uitschakelaar kunt u de pomp inschakelen. De kracht van de jets kan vervolgens per zitvlak gereguleerd worden met de bedieningsknoppen die ook in de bovenrand zijn verwerkt (zie afbeeldingen). Tijdens het gebruik van de Tub kunt u uiteraard de massagejets ook uitschakelen.

Voor wie ?

De ingebouwde massagejets als aanvulling op uw houtgestookte Hot Tub vormen een ideale oplossing voor diegenen die twijfelen tussen de aanschaf van een jacuzzi en een houtgestookt bad. Eigenlijk is deze  'houtgestookte buitenspa  ' genieten van 2 werelden in één.

Overweegt u een Tub aan te schaffen met Jetstream (of bubbels), dan zullen wij u tevens vragen naar uw tuinplan zodat we de gehele Tub naar uw eigen tuinsituatie kunnen aanpassen. Dit betekent concreet :

  • dat wij de zitvlakken met Jets zullen aanpassen naar de meest gewenste zitpositie (uitzicht naar uw tuin);
  • dat wij de aansluitingen voor de elektra en filter zullen realiseren naar uw opgegeven wensen;
  • dat wij bij inbouwmodellen kijken naar de plek waar de techniekkist zal worden gerealiseerd (afstand, positie etc..).

Naar Luchtjets (bubbels)          Advies aanvraag ?        Online bestellen ?