• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Accessoires

ONLINE WEBSHOP >>

ISBJØRN kan u een aantal accessoires aanbieden welke handig zijn bij gebruik of onderhoud van uw Hot Tub

Houten roerpeddel, houten lepel

Zodra de interne kachel zijn werking doet, merkt u dat het hete water verschijnt aan de oppervlakte en dat het op bodemnivo nog altijd koud is. Om zoveel mogelijk warmte te behouden, wordt er vaak gewerkt met een houten roerpeddel om het water te mixen. Indien u beschikt over een pomp (filter, jets)  dan kunt u natuurlijk ook de pomp laten circuleren.

Prijs :  45,-- Euro incl. btw   

Asschep gietijzer

Met deze degelijke gietijzeren asschep kunt u de interne kachel eenvoudig legen. De schep is voorzien van een grote brede ‘eendenvoet’ en ca. 1 meter lange steel.  De gietijzeren basis zorgt ervoor dat de schep vele jaren mee zal gaan.

Prijs :  45 Euro incl. btw  

Zuiveringstabletten met dispenser

Om algenvorming zoveel mogelijk tegen te gaan raden wij chloorgebruik doorgaans af. Enerzijds vanwege de indringende geur van chloor, anderzijds vanwege het schadelijke effect van chloor op aluminium.  Wij adviseren daarom deze chloorvrije zuiveringstabletten te gebruiken in combinatie met een dispenser.

Een nog beter alternatief is het gebruik van een filterinstallatie waarbij een UV lamp is aangesloten.

Prijs :   35,-- Euro incl. btw per bus  -  

Noorse muts 

Bij zeer koud weer en natte haren een must, een noorse muts om uw oren warm te houden :-)

Prijs :    Bij aankoop van een ISBJØRN Hot Tub krijgt u mutsen voor het hele gezin.

Vuurschaal

U wilt de sfeer rondom uw Hot Tub verder uitbreiden met een vuurschaal, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Brand de kachel eenmaal op volle toeren dan  kunt u een houtblokje op de vuurschaal leggen. Deze zal lekker door blijven gloeien en de omgeving voorzien van een smeulend houtgeurtje. Een andere variant op de vuurschaal is de vuurschaal bbq. Interesse, vraag even naar de mogelijkheden of bezoek onze webshop.

Naar webshop