• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Accessoires

ONLINE WEBSHOP >>

ISBJØRN kan u een aantal accessoires aanbieden welke handig zijn bij gebruik of onderhoud van uw Hot Tub

Houten roerpeddel, houten lepel

Zodra de interne kachel zijn werking doet, merkt u dat het hete water verschijnt aan de oppervlakte en dat het op bodemnivo nog altijd koud is. Om zoveel mogelijk warmte te behouden, wordt er vaak gewerkt met een houten roerpeddel om het water te mixen. Indien u beschikt over een pomp (filter, jets)  dan kunt u natuurlijk ook de pomp laten circuleren.

Prijs :  45,-- Euro incl. btw   

Asschep gietijzer

Met deze degelijke gietijzeren asschep kunt u de interne kachel eenvoudig legen. De schep is voorzien van een grote brede ‘eendenvoet’ en ca. 1 meter lange steel.  De gietijzeren basis zorgt ervoor dat de schep vele jaren mee zal gaan.

Prijs :  45 Euro incl. btw  

Zuiveringsgranulaat

Om algenvorming zoveel mogelijk tegen te gaan raden wij chloorgebruik doorgaans af. Enerzijds vanwege de indringende geur van chloor, anderzijds vanwege het schadelijke effect van chloor op aluminium.  Wij adviseren daarom deze chloorvrije zuiveringsgranulaat te gebruiken, zonder gebruik van een dispenser.

Een nog beter alternatief is het gebruik van een filterinstallatie waarbij een UV lamp is aangesloten en zuiveringsgranulaat. Dit zorgt voor een goede PH waarde van uw water, controle hiervan is van groot belang!

Prijs :   19,95 Euro incl. btw per kg / liter  -  stuur een email en wij zenden u de informatie op!

Noorse muts 

Bij zeer koud weer en natte haren een must, een noorse muts om uw oren warm te houden :-)

Prijs :    Bij aankoop van een ISBJØRN Hot Tub krijgt u 2 mutsen kado.

 

Naar webshop