• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Opties & Accessoires

ISBJØRN kan u zowel geïntegreerde opties aanbieden bij uw Hot Tub, alsook aanvullende accessoires. De meerprijsopties vormen vaak een integraal onderdeel van uw Hot Tub, de accessoires zijn handige hulpmiddelen bij het gebruik of onderhoud van uw Hot Tub.  Maak hierna uw keuze uit een van bovenstaande opties (submenu).

Hottub filterinstallatie ?

De vraag of u een filterinstallatie nodig heeft of niet hangt vaak af hoe vaak u het bad wenst te gebruiken. Gebruikt u de tub maar een paar keer per maand dan kan het volstaan om de gewoon te vullen en na een week weer leeg te laten of  hervullen. Gebruikt u de hottub iedere week wel een paar keer, dan kan het lonen om een filterinstallatie te gebruiken zodat het water in elk geval een paar maanden gebruikt kan worden.  Wilt u nog meer weten over een goede filterinstallatie klik dan hier.

Electrische bijverwarming hottub ?

Wilt u het water gedurende vorstperioden erin laten maar niet laten bevriezen dan kan de electrische spriraal verwarming uitkomst bieden. Deze is niet bedoeld om het bad electrisch op te warmen maar puur bedoeld als vorstbeveiliger

Hottub met bubbelsysteem ?

Dankzij bijna 10 jaar ervaring met het bouwen van lekvrije bubbelsystemen, koopt u bij ons een bubbelbad voor buiten dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. De montage van deze luchtnozzles is vrij arbeidsintensief daar de schuimisolatie onder de bankjes zowel het gewicht moet dragen van de tub, alsook ruimte biedt voor de geisoleerde luchttoevoerleidingen. Orienteert u zich op de markt, koop dan nooit luchtbubbels die in de wandzijde zijn gemonteerd (tip). Meer weten over onze bubbelsystemen

Houtgestookte buitenspa ?

Als een van de weinigen in deze markt op gebied van houtgestookte hottubs, leveren wij geïntegreerde massagejets in de zijwand.  Inmiddels kunnen we spreken van een houtgestookte buitenspa. Deze buitenspa's worden geheel naar uw eigen smaak ingericht. Voordeel van de houtgestookte buitenspa is dat u kunt genieten van 2 werelden in 1, en een hoge energierekening kunt voorkomen.

Prijzen ?                       Adviesaanvraag of offerte ?