• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Wie zijn wij

Eurotubs is in 2008 gestart met de handel in houtgestookte baden.  Op gebied van kunststof houtgestookte baden waren wij destijds een van de eerste firma's die deze produkten op grotere schaal leverden in West Europa.

Indertijd leverden wij kunststof baden van zowel Zweedse, Finse en Baltische makelij. Vanaf 2012 hebben wij het roer omgegooid en zijn we begonnen met de eigen productie van houtgestookte baden dankzij een betere kunststof binnenkuip. Deze zogeheten LDPE kuipen hebben ten opzichte van andere modellen grote voordelen zoals :

  • Gegoten kunststof kuipen zonder lasnaden;
  • Ergonomisch gevormd ;
  • Onbreekbaar materiaal, gaat levenslang mee;
  • Natuurlijke uitstraling (gemèleerde aanblik), authentiek.

Eigen produktie in Rijssen

Onder de naam ISBJØRN Hot Tubs zijn wij sedert 2012 onze eigen Hot tubs gaan produceren waarbij de beste LDPE binnenkuipen worden gebruikt en worden gecombineerd met eigen ingekochte TURBO heaters voor de snelste opwarming. Tevens hebben de ISBJØRN Hot Tubs dankzij het gebruik van traditionele houten randen een authentieke gezellige uitstraling. Dat is wat wij willen leveren, authentieke sfeervolle Hot Tubs die tegelijkertijd veel praktisch gemak voor u opleveren zoals weinig schoonmaak, en snelle opwarming.  

Whirlpoolsystemen

Dankzij verdere versterking en investering in technische know how hebben we onze lijn verder kunnen uitbreiden met degelijke en betrouwbare whirlpoolsystemen. Je kan bij ons dan ook een houtgestookte Hot tub kopen, voorzien van bijvoorbeeld massagejets, luchtjets en/of LED verlichting. Hierdoor kan je zowel van de rust en sfeer van een houtgestookte Tub genieten, maar tevens bijvoorbeeld gedurende zomerse dagen genieten van geïntegreerde massagejets of bubbels. 

Inbouw hottubs

Naast de bouw van de reguliere modellen heeft ook de bouw van (deels) inbouwmodellen een vlucht genomen.  Bij inbouw Hot Tubs kunnen wij als kleine ambachtelijke produktiefirma net even die extra aandacht geven die nodig is (bv. speciale afvoersystemen, filtertechnieken en aansluitingen op maat, geïntegreerde whirlpoolopties op afstand te bedienen etc.),

Verkooppunten 

Dankzij de sterk verbeterde kwaliteit, de verbeterde eindcontroles en de eigen afleverservice kunt u tegenwoordig onze Hot tubs aantreffen in de meeste Europese landen. Daar zijn wij dan ook best wel een beetje trots op.

Wij wensen u veel succes gedurende uw orientatie en hopen u te mogen verwelkomen bij een van onze showrooms en verkoopunten in Nederland of in het buitenland.

ISBJØRN Hot Tubs