• 1026-title
  • 1090-title
  • 1089-title
  • 1062-title

Klantervaringen

Kundenerfahrungen DE

isbjorn-hottub-turbo

28.8.18

Zeer tevreden met onze Isbjorn hottub. De grote kachel stookt de tub snel warm. In het begin even goed opletten dat je niet te hard doorstookt zodat het te warm wordt. Al met al is het heerlijk genieten en ook nog eens super gezellig met het hele gezin erin. Goed geadviseerd en leuk om de fabricage gezien gte hebben in de showroom te Rijssen.  

Gr. Pieterjan

 hottub-badezuber-einbau
14.8.2018

Goedemiddag ,
Vandaag eindelijk gestart met inbouwen van de hottub.

We konden niet wachten om er alvast even in te gaan zitten.

En nog bedankt voor de warme mutsen. 
Groet Elles kommer

 isbjorn-45kw-dejong

Hallo,
De tub bevalt zeer goed en staat op een mooi plekje.

Hij blijft lang warm!! 

Een goede koop.

Bedankt en nog veel succes. groetjes,

Nynke de Jong, Eastermar

 hottub-isbjorn-france

 12.7.18

Hallo,
Wilde even laten weten dat de hottub is geïnstalleerd en goed werkt! We hebben er met plezier gebruik van gemaakt. 
Groeten,
Gerard van Harten

 9.7.18

Beste Ard en Misja,

Ik wilde jullie graag nog hartelijk bedanken voor het meedenken en de levering van de hottub. De afwerking en uitstraling in onze tuin is ruimschoots naar verwachting! Vooralsnog kunnen de buren meekijken (later maken we deze hoek blind), maar iedereen is jaloers! Sinds de levering vorige week zaterdag is er geen dag geweest dat we niet genoten hebben van de tub. Zeker met dit warme weer is dagelijks opstoken niet nodig, wat elke dag een verfrissend bad oplevert. We zijn er dan ook erg blij mee dat we al onze vragen en wensen bij Isbjørn en Woodmex hebben kunnen neerleggen voor we deze eyecatcher hebben aangeschaft.

Met vriendelijke groet,
Bas en Agnes

hot-tub-hottub-galerij

25.4.2018

Hoi,

We genieten volop van onze sauna. Bevalt uitstekend.

Zoals eerder besproken stuur ik jullie enkele foto's toe. We ontvangen daarvoor een ommanteling voor de (wel erg hete) schoorsteen.

is dit zo voldoende?

Met vriendelijke groet,

peter en Joke van Rijsingen

 

18.4.18

Hallo Ard,
Tub inmiddels geplaatst, zonder problemen. Zie foto.
Beetje improviseren in je eentje, toch gelukt.
Bedankt en veel succes
Stuur je deze mail door naar Wormerveer?
We kregen daar een geweldige ontvangst.
Met vriendelijke groet,
Hans Hilhorst

 isbjorn-hottub-innenfor
21.3.18

Goedemiddag

Onze hottub is geweldig!..zijn zeer tevreden over de levering en tel.ondersteuning!Eerste keer was geweldig en (te)warm  misschien..hahaha..Toch nog maar een thermometer aanschaffen.
Dank
Mvg  Irene van Oostveen

 

 20.11.2017

Van het weekend al heerlijk genoten van de hottub. Elektricien moet alleen de pompen en verlichting nog aansluiten.

Hierbij wat foto's.Gr. Franck de Graaf

 

2/11/17

Goedemiddag allemaal,

 

Het project hottub is nog niet geheel klaar, de puntjes moeten nog op de i gezet worden.

Tijd en het weer werk(t)en niet echt mee maar het resultaat is nu al geweldig!

Ik stuur jullie alvast foto’s van de ingegraven tub, de weggewerkte apparatuur en de kachel.

Alles werkt prima! Wij genieten en de kleinkinderen zeker nog meer.

 

Vriendelijke groeten,

 

Ferena Casteleijn

 

Beste heer / mevrouw,

Hierbij de beloofde foto van de geplaatste hottub van afgelopen zaterdag. Tevens een compliment voor de aardige bezorger van de hottub. Hij was zeer behulpzaam. 
We hebben er in het weekend met het gezin in gezeten en de hottub is goedgekeurd.
Het was erg aangenaam het warme water.

Met vriendelijke groet,
Nancy Lamers 

 
 23.10.2017

Hallo hierbij de beloofde foto's. Het bevalt prima. Geen spijt van onze aankoop. Nogmaals bedankt voor de goede service. We zijn dik tevreden. 
Met Vr. Groeten Fam. Kempers Winterswijk 

 

4.8.2017

Goedemiddag Rianne,


Wij genieten volop van onze Hottub; en zijn er heel blij mee.Zijn blij met jullie in zee gegaan te zijn, en zal jullie aanbevelen bij mijn klanten.(ben makelaar)
Graag zou ik van jullie leuke aktie gebruik willen maken; door het sturen van een leuke foto van onze(en jullie) Hotub.Als het mogelijk zou zijn wil dan graag de houten beschermpijp van 50 cm voor op de kachelpijp te plaatsen artnmr AD1724
in de bijlage foto Hottub

Hoor graag van u.
Met vriendelijke groet,
Marc Grandiek

 

 27.7.17

Hallo Ard & Rianne,

Zoals ik had uitgelegd moest onze tub in een ingegraven zwembad komen te staan, dus maandag zijn we druk geweest met afwateringsgaten boren, zandlaag en isolatieplaten aanbrengen.  Dinsdag kwam Guido, het was even spannend of de palletkar het zou halen over het gras, maar ondanks de onophoudelijke regen was het gelukkig niet te drassig. Nadat hij nog even uitleg had gegeven over hoe we het aan moesten pakken is hij weer verder gegaan.

Met zijn zessen (drie volwassenen, drie kinderen) hebben we hem erin getild en konden we verder scheppen (7 ton zand, 1 ton stenen). 's Avonds kon er al van het resultaat genoten worden.

We zijn erg teveeden met het resultaat!

Vriendelijke groeten uit Pruchten, Cyril & Julia Duysker

4.7.2017

Goedenmiddag,

hierbij een paar foto s zoals afgesproken van onze hottub die vanmorgen is geleverd.

Hij is al in bedrijf . Inderdaad is hij met 2 uur mooi op temperatuur.

Vanavond lekker ontspannen engenieten van ons uitzicht.

We zijn  er superblij mee.

groet  fam Zonnenberg

2.7.2017

Goedemiddag Ard

Het heeft even geduurd maar de afwerking van de hottub is klaar. Zoals beloofd zijn hier de foto's van het resultaat.
We zijn er heel erg mee in onze nopjes en er zijn al wat kuubjes hout verstookt.

Groet Maurice van Marrewijk.

O ja, mocht je andere foto's willen mail je maar.

22.5.2017

Sehr geehrte Damen und Herren,

vielen Dank nochmal für die problemlose Abwicklung unseres Auftrages für den Hottube den wir am Freitag bekommen haben.
Wie ausgemacht wäre es schön wenn Sie uns den Hitzeschutz für das Ofenrohr noch zuschicken würden.
Anbei zwei versprochene Bilder vom heutigen Test. Die Fotos können Sie natürlich verwenden. Wir würden Ihre Firma jederzeit weiter empfehlen.

Mit freundlich Grüßen aus dem Spessart

Frank Weis

12-5-2017

Beste ard,

Bedankt voor het leveren van de tub. Ben zeer tevreden. Ik zal je van het weekend fotos doorsturen. Tevens zou ik willen weten wat een verlengstuk voor de schoorsteen kost. 

Met vriendelijke groet ,

Tiemessen Zevenaar 

8-5-2017

Hallo Ard,
Danke für die schnelle Antwort.
Wir sind sehr zufrieden mit dem Hottub und schicken Fotos wenn alles fertig ist.
Sollen wir irgendwo auf ihrer Homepage eine gute Bewertung abgeben. Wir sind mit der Beratung, Service und Lieferung sehr zufrieden. Und natürlich auch mit der badetonne.
Viele Grüße
Petra Orth
--
Diese Nachricht wurde von meinem Android Mobiltelefon mit 1&1 Mail gesendet.

 

13-4-2017

HalloHaben den Pot am Wochenende eingeweiht, wunderschönes Erlebnis.Möchte mich nochmals bei ihnen u. H.Braun für die sehr gute Beratung bedanken.Sende ihnen ein paar Bilder von meiner Anlage. Mfg.u. ein schönes OsterfestFam. Wolfgang Held